Van egy
hasznos tipped?

Profi és megbízható klímatechnikai műszerek

Hűtőberendezések szerelésével, karbantartásával foglalkozik? Akkor bizonyosan hatékony segítségére lesz egy praktikus, digitális hűtőközeg lefejtő is.

Keret Profi és megbízható klímatechnikai műszerek

Nedvességtűrő hűtőközeg lefejtők

Az eredményes és gyors munkavégzés egyik alapja, hogy a szerelő kellő szakértelemmel rendelkezzen, de birtokában legyenek a munkájához nélkülözhetetlen, megbízhatóan működő segédeszközök is. Ilyen a hűtőközeg lefejtő is, ami szinte minden hűtőberendezés szerelésénél jól jön. A megfelelő teljesítmény mellett az is fontos, hogy a választott termék kiválóan ellenálljon a nedvességnek, illetve lehetőleg könnyű legyen. A szerelők többsége szereti magával vinni ezeket a speciális eszközöket, ezért nagyban megkönnyíti a dolgukat, ha választott hűtőközeg lefejtőjük kis súlyú, hordozható különösebb erőfeszítés nélkül.

Kétlépcsős vákuumszivattyúk

Ha egy hűtőberendezés meghibásodik, ott nem csak a hűtőközeg le- illetve visszafejtésére lehet szükség, hanem olykor az idegen anyagok (nedvesség, nitrogén, levegő) eltávolítására is. Ilyenkor jó, ha a szakembernél kéznél van egy kétlépcsős vákuumszivattyú. Ez a berendezés felel a vákuum létrehozásáért, aminek segítségével egyszerűen és gyorsan megtisztítható a rendszer. Munkájára igényes szakemberként nem érdemes ezen sem spórolnia, mert időt, energiát takaríthat meg azzal, ha kétlépcsős vákuumszivattyút használ, ráadásul az eredményes javítási munkálatok után az ügyfél elégedettsége is jelentősen nő.

Levegőminőség-mérő, gázérzékelő

Egy profi levegőminőség-mérőt egyaránt használhat klímaberendezések és szellőzőrendszerek beállításánál is. Mivel a környezeti levegőben számtalan egészségre káros anyag keringhet, ezért fontos, hogy bizonyos időközönként ellenőrizve legyen a levegő minősége. Ezek a termékek képesek kimutatni a szén-dioxid és szén-monoxid jelenlétét is, ami olykor életmentő lehet. A személyi gázérzékelők hasonló okok miatt hasznosak. Megbízható szenzorjaiknak köszönhetően koncentrációkijelzésük rendkívül pontos, miközben abszolút robbanásbiztosak. Szerezze be, amire munkájához biztosan szüksége lehet!

Weboldal címe: www.klímaműszer.hu/

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI KIS- ÉS NAGYKERESKEDELEM TIPPEK

Business Central a hatékony vállalatvezetésért

Business Central a hatékony vállalatvezetésért

A különböző vállalatirányítási rendszerek mára már szinte elengedhetetlenné váltak egy cég nagy hatásfokú működéséhez. Lássuk, mik is a Microsoft Business Central és más ERP-rendszerek előnyei!

Minőségi akciós pénztárgépek mindenkinek

Minőségi akciós pénztárgépek mindenkinek

Szeretne haladni a korral, akciós pénztárgépet venne? A Cassa Hungarica Kft. nagy választékban kínál megfizethető online pénztárgépeket vásárlóinak. Érdemes lecserélnie elavult pénztárgépét.

Vállalatirányítási rendszerekkel a hatékonyság növeléséért

Vállalatirányítási rendszerekkel a hatékonyság növeléséért

A cégek működése mára annyira komplexszé vált, hogy a hatékony, gördülékeny működéshez elengedhetetlen egy megbízható vállalatirányítási rendszer, vagy más néven ERP. Lássunk a top szoftvereket!

Röviden a munkabalesetről

Röviden a munkabalesetről

Felnőtt életünk zömét a munkahelyünkön töltjük. Munkaadóként és munkavállalóként sem árt tisztában lennünk azzal, mit is takar pontosan a munkabaleset fogalma, miben tér el az üzemi balesettől, és ha minden óvintézkedés ellenére mégis bekövetkezik, milyen jogokat és kötelezettségeket ró a felekre.

A technológiák találkozása

A technológiák találkozása

Iparművészként fa- és bőrmegmunkálással egyaránt foglalkozom. Számtalan ajándéktárgy, zsebkendőtartó, pénztárca, fotókeret, szalvétatartó és fülbevaló színesíti repertoáromat – néhány évvel ezelőtt mégis úgy tűnt, mindez kevésnek bizonyul. A kézműves piacnak és a megrendelőknek több kell.