Van egy
hasznos tipped?

Vállalatirányítási rendszerekkel a hatékonyság növeléséért

A cégek működése mára annyira komplexszé vált, hogy a hatékony, gördülékeny működéshez elengedhetetlen egy megbízható vállalatirányítási rendszer, vagy más néven ERP. Lássunk a top szoftvereket!

Keret Vállalatirányítási rendszerekkel a hatékonyság növeléséért 2>Mi is az az ERP?

Szigorúan véve az ERP (Enterprise Resource Planning) kifejezés a vállalati erőforrás tervezésre vonatkozik, azonban a vállalati köznyelvben gyakorlatilag az összes vállalatirányítási információs rendszert ERP-knek nevezzük. Ezek olyan szoftverek, amelyek integrálják az összes olyan folyamatot, melyek a vállalat működésében szerepet játszanak. Ideértendő a céges ügyek irányítása, de a termékek előállítása, illetve az értékesítés is. Az alapvető területeken kívül a mai fejlett vállalatirányítási rendszerek lefedik a beszerzés, logisztika, számlázás, pénzügy, szállítás, illetve a belső és külső céges kommunikációt is.

Moduláris rendszer

A különböző ERP-k modulokból állnak. Ezek közül egyes modulok az operatív feladatokért, például a pénzügyekért felelősek, az elektronikus üzletvitelekért felelős modulok kezelik a vállalatok közötti és a vevőkkel való kapcsolattartást, ezek mellett a vállalatirányításért felelős modulok a cégek belső életét teszik könnyebbé. Akár kisebb, akár nagyobb a vállalkozás, az ilyen szoftverek fő célja a vállalat hatékonyságának növelése mind az erőforrások elosztása, mind a vállalati élet terén.

Microsoft Dynamics CRM

A cégek gördülékeny működésének egyik alapfeltétele, hogy az ügyfélkapcsolat kezelés a kapcsolatfelvételtől kezdődően visszakereshető, áttekinthető és számszerűsíthető legyen. Ebben nyújt segítséget a Microsoft Dynamics CRM ügyfélkapcsolat kezelésért felelős szoftver, amelynek segítségével célzott kampányokat indíthatunk, így segítve az értékesítést és a marketinget. A szoftvert bárhonnan, bármikor el lehet érni, így a vevőszolgálat terén is jó szolgálatot tesz, elégedetté téve ügyfeleit.

Microsoft Dynamics Business Central (KKV-knak)

A vállalatirányítás kis és középvállalatok számára is kiemelt terület, ezért ideális választás a Microsoft Dynamics Business Central. Ez az ERP rendszer all-in-one megoldásként integrálja a Microsoft Dynamics AX (nagyvállalatoknak) és a Microsoft Dynamics NAV (KKV-knak) rendszereket, lefedve a vállalatirányítás minden területét. Ez a funkcióiban bővíthető, felhős rendszerű szoftver lehetővé teszi, hogy minden információ egy helyen legyen, maximalizálva az érékesítést és a hatékonyságot, hogy Ön a lehető legjobb döntést hozza.

Weboldal címe: https://www.cosmoconsult.hu/

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI KIS- ÉS NAGYKERESKEDELEM TIPPEK

Röviden a munkabalesetről

Röviden a munkabalesetről

Felnőtt életünk zömét a munkahelyünkön töltjük. Munkaadóként és munkavállalóként sem árt tisztában lennünk azzal, mit is takar pontosan a munkabaleset fogalma, miben tér el az üzemi balesettől, és ha minden óvintézkedés ellenére mégis bekövetkezik, milyen jogokat és kötelezettségeket ró a felekre.

A technológiák találkozása

A technológiák találkozása

Iparművészként fa- és bőrmegmunkálással egyaránt foglalkozom. Számtalan ajándéktárgy, zsebkendőtartó, pénztárca, fotókeret, szalvétatartó és fülbevaló színesíti repertoáromat – néhány évvel ezelőtt mégis úgy tűnt, mindez kevésnek bizonyul. A kézműves piacnak és a megrendelőknek több kell.

A nagy számlázó program teszt

A nagy számlázó program teszt

A tökéletes számlázó szoftver kiválasztása legalább olyan fontos egy vállalkozás életében, mint a megfelelő üzlethelyiség és munkatársak megtalálása. Nem mindegy, hogy egyszerű programot keresel, gyorsat vagy simán csak olcsót. A termékek összehasonlításával könnyebben eligazodhatsz a kínálatban!

Elromlott a Makita gépem, hova vigyem?

Elromlott a Makita gépem, hova vigyem?

Ugye ismerős, hogy épp akkor romlik el az elektromos szerszám, amikor nagyon kellene és esélyünk sincs a közelben szerelőt találni? Én is így jártam, de a Makita szervizben egy nap alatt megjavították.

Kötelező biztosítás? Az meg mi fán terem?

Kötelező biztosítás? Az meg mi fán terem?

Anyuéktól diplomaosztásra egy szép autót kaptam. A nagy öröm mellett persze egyszerre olyan, eddig ismeretlen dolgokkal is szembesülnöm kellett, mint a magas benzinárak vagy a kötelező biztosítás….