Van egy
hasznos tipped?

Minőségi akciós pénztárgépek mindenkinek

Szeretne haladni a korral, akciós pénztárgépet venne? A Cassa Hungarica Kft. nagy választékban kínál megfizethető online pénztárgépeket vásárlóinak. Érdemes lecserélnie elavult pénztárgépét.

Keret Minőségi akciós pénztárgépek mindenkinek

Olcsó online pénztárgépek

A cég által forgalmazott olcsó online pénztárgépek könnyen kezelhetőek és megbízhatóan működnek még akkor is, ha nagyobb napi terhelés alatt állnak. Mindegy, hogy terméket vagy szolgáltatást értékesít, bizonyosan nagy használt veszi majd egy ilyen modern pénztárgépnek. Készletükön alapmodellek éppúgy akadnak, mint profi gépek, amik már nagyobb forgalmú üzletek zavartalan működéséhez lettek kifejlesztve. Jó, ha tudja, manapság üzlete összeköttetésben kell álljon a Nemzeti Adó- és Vámhivatallal is. Olcsó online pénztárgépeik ebben is segítségére lehetnek.

Online pénztárgép bérlés egyszerűen

Tudta, hogy nem muszáj vagyonokat költenie egy új pénztárgépre, hanem bérelhet is egyet? Ha csak rövid időre van szüksége egy pénztárgépre, vagy időszakosan, egy-egy alkalommal venné nagyobb hasznát, ki is bérelheti a tevékenységi körének megfelelő modellt. Online pénztárgép bérlési szolgáltatásukat már számtalan megrendelő igénybe vette.

Bérleti szerződésük határozatlan időre szól, viszont 3 hónap hűségidőt tartalmaz, ami idő alatt nem érdemes felmondania a szerződését, mert a hűségidő fennmaradt hónapjaira így is, úgy is meg kell fizetnie a havi díjat. Az online pénztárgép bérlés feltételeiről bővebb tájékoztatást weboldalukon talál.

Online pénztárgép szervizelése

Ha a cégtől vásárol online pénztárgépet, a vásárlás után sem hagyják magára. Ha pénztárgépe elromlik, szakszervizük vállalja, hogy gyorsan és profin megjavítja azt. Hozzáértő munkatársaik várják szíves megkeresését akkor is, ha hibaelhárításról van szó.

Pénztárgépet minden üzletbe

NAV engedéllyel rendelkező minőségi pénztárgépeik már számtalan esetben bizonyítottak. Kiváló ár-érték arányú gépeikben bizonyosan nem fog csalódni, továbbá kasszafiókokat digitális mérlegeket és árazógépeket is forgalmaz a cég.

Weboldal címe: cassahungarica.hu/

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI KIS- ÉS NAGYKERESKEDELEM TIPPEK

Business Central a hatékony vállalatvezetésért

Business Central a hatékony vállalatvezetésért

A különböző vállalatirányítási rendszerek mára már szinte elengedhetetlenné váltak egy cég nagy hatásfokú működéséhez. Lássuk, mik is a Microsoft Business Central és más ERP-rendszerek előnyei!

Profi és megbízható klímatechnikai műszerek

Profi és megbízható klímatechnikai műszerek

Hűtőberendezések szerelésével, karbantartásával foglalkozik? Akkor bizonyosan hatékony segítségére lesz egy praktikus, digitális hűtőközeg lefejtő is.

Vállalatirányítási rendszerekkel a hatékonyság növeléséért

Vállalatirányítási rendszerekkel a hatékonyság növeléséért

A cégek működése mára annyira komplexszé vált, hogy a hatékony, gördülékeny működéshez elengedhetetlen egy megbízható vállalatirányítási rendszer, vagy más néven ERP. Lássunk a top szoftvereket!

Röviden a munkabalesetről

Röviden a munkabalesetről

Felnőtt életünk zömét a munkahelyünkön töltjük. Munkaadóként és munkavállalóként sem árt tisztában lennünk azzal, mit is takar pontosan a munkabaleset fogalma, miben tér el az üzemi balesettől, és ha minden óvintézkedés ellenére mégis bekövetkezik, milyen jogokat és kötelezettségeket ró a felekre.

A technológiák találkozása

A technológiák találkozása

Iparművészként fa- és bőrmegmunkálással egyaránt foglalkozom. Számtalan ajándéktárgy, zsebkendőtartó, pénztárca, fotókeret, szalvétatartó és fülbevaló színesíti repertoáromat – néhány évvel ezelőtt mégis úgy tűnt, mindez kevésnek bizonyul. A kézműves piacnak és a megrendelőknek több kell.