Van egy
hasznos tipped?

A technológiák találkozása

Iparművészként fa- és bőrmegmunkálással egyaránt foglalkozom. Számtalan ajándéktárgy, zsebkendőtartó, pénztárca, fotókeret, szalvétatartó és fülbevaló színesíti repertoáromat – néhány évvel ezelőtt mégis úgy tűnt, mindez kevésnek bizonyul. A kézműves piacnak és a megrendelőknek több kell.

Keret A technológiák találkozása

Viszlát, jól bevált módszerek!

Bár a lézervágás alkalmazásának gondolatától is megborzongtam, számtalan videót és cikket bújtam át erre vonatkozóan. Összefüggéseket kerestem a kézművesség és a gravírozás között… Nem mondom, azzal az ötlettel azért szimpatizáltam, hogy nem nekem kell egyesével mintákat faragnom, lyukasztanom az ajándéktárgyakba.

A nagy reformáció

Megálmodtam néhány bonyolultabb mintát, és papírra vetettem. Mély levegőt vettem, de csak ezeket tudtam magam előtt mormolni, miközben egy budapesti, lézervágással foglalkozó cég telefonszámát pötyögtem a mobilomba: „Haladni kell a korral!”, „Tegyünk egy próbát!”, „Mi baj lehet!”. Rájuk bíztam a terveimet és a nyers, még kezeletlen felületű ajándéktárgyakat, bőr holmikat.  

Nagy meglepetésemre néhány nap múlva át is vehettem a kész termékeket. Szó, ami szó, a végeredmény felülmúlta minden elképzelésem. Az egyedi feliratok, minták, a szegletekben elrejtett legapróbb berakások is milliméter pontossággal ott helyezkedtek el a díszdobozok felületén, ahová azokat terveztem. A bőrből és műbőrből készült ékszerek, kiegészítők kapcsán sem volt ez másként.  

Azóta is ezzel a technikával és céggel dolgozom. Az üzletem újra szárnyal. A vásárlóim egyenesen imádják a kínálatot!

Weboldal címe: femvagas.hu/

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI KIS- ÉS NAGYKERESKEDELEM TIPPEK

Röviden a munkabalesetről

Röviden a munkabalesetről

Felnőtt életünk zömét a munkahelyünkön töltjük. Munkaadóként és munkavállalóként sem árt tisztában lennünk azzal, mit is takar pontosan a munkabaleset fogalma, miben tér el az üzemi balesettől, és ha minden óvintézkedés ellenére mégis bekövetkezik, milyen jogokat és kötelezettségeket ró a felekre.

A nagy számlázó program teszt

A nagy számlázó program teszt

A tökéletes számlázó szoftver kiválasztása legalább olyan fontos egy vállalkozás életében, mint a megfelelő üzlethelyiség és munkatársak megtalálása. Nem mindegy, hogy egyszerű programot keresel, gyorsat vagy simán csak olcsót. A termékek összehasonlításával könnyebben eligazodhatsz a kínálatban!

Elromlott a Makita gépem, hova vigyem?

Elromlott a Makita gépem, hova vigyem?

Ugye ismerős, hogy épp akkor romlik el az elektromos szerszám, amikor nagyon kellene és esélyünk sincs a közelben szerelőt találni? Én is így jártam, de a Makita szervizben egy nap alatt megjavították.

Kötelező biztosítás? Az meg mi fán terem?

Kötelező biztosítás? Az meg mi fán terem?

Anyuéktól diplomaosztásra egy szép autót kaptam. A nagy öröm mellett persze egyszerre olyan, eddig ismeretlen dolgokkal is szembesülnöm kellett, mint a magas benzinárak vagy a kötelező biztosítás….

Egy őrült párkapcsolat és a CASCO biztosításom története…

Egy őrült párkapcsolat és a CASCO biztosításom története…

Amikor új barátnődet titkon mániás depresszióval kezelik, akkor jobb, ha az autódat a kötelező mellett CASCO biztosítással is bevéded.