Van egy
hasznos tipped?

Rendeljen cégének kávégépet!

Egy apró gesztussal elérheti, hogy az irodában minden reggel jól kezdődjön. Rendeljen munkatársainak kávégépet, és így a szokásos délelőtti ásítozás helyett pörgősen indul majd minden nap.

Keret Rendeljen cégének kávégépet!Nem is hiszi, milyen apróságokon is múlik az alkalmazottak lojalitása! Nem csak a hatalmas bónuszon és rendszeres fizetésemelésen, nem csak a jól felépített motivációs rendszeren, a külföldi utazásokon. Ezek mind fontos dolgok, de egy kisebb cég számára szinte elérhetetlenek. De van valami, amiért nem kell olyan mélyen a zsebébe nyúlnia, mégis nagyon jót tesz a közhangulatnak az irodában, ez pedig nem más, mint egy kávégép! Egy frissen főzött, erős, minőségi, ínycsiklandó kávé egészen máshogy hat a munkaidő kezdetén, mint egy septiben összedobott, olcsó, cukros neszkávé. Ég és föld a kettő.

Ráadásul, reggelente, amikor a csapat tagjai összegyűlnek a konyhában egy kávéra, az a csapat összekovácsolódásában is segít, hiszen ez az alkalom, amikor informális, kötetlen formában kerül sor a feladatok megbeszélésére. Ilyenkor olyan, jól hasznosítható tervek is kipattanhatnak a munkatársak fejéből, melyek esetleg meg sem születtek volna különben – ennyit számít a közös gondolkodás, ötletelés. Még egy jó tanács: érdemes olyan céget választania kávégép vásárláshoz vagy bérléshez, mely kávégép szervizzel is foglalkozik – ha ugyanis a kollégák megszokják, hogy minden nap ott gőzölög előttük egy csésze erős fekete, bizony hiányolni fogják, ha bármi miatt meghibásodik a kávégép.       

Weboldal címe: kavegepberles.hu/

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI KIS- ÉS NAGYKERESKEDELEM TIPPEK

Vállalatirányítási rendszerekkel a hatékonyság növeléséért

Vállalatirányítási rendszerekkel a hatékonyság növeléséért

A cégek működése mára annyira komplexszé vált, hogy a hatékony, gördülékeny működéshez elengedhetetlen egy megbízható vállalatirányítási rendszer, vagy más néven ERP. Lássunk a top szoftvereket!

Röviden a munkabalesetről

Röviden a munkabalesetről

Felnőtt életünk zömét a munkahelyünkön töltjük. Munkaadóként és munkavállalóként sem árt tisztában lennünk azzal, mit is takar pontosan a munkabaleset fogalma, miben tér el az üzemi balesettől, és ha minden óvintézkedés ellenére mégis bekövetkezik, milyen jogokat és kötelezettségeket ró a felekre.

A technológiák találkozása

A technológiák találkozása

Iparművészként fa- és bőrmegmunkálással egyaránt foglalkozom. Számtalan ajándéktárgy, zsebkendőtartó, pénztárca, fotókeret, szalvétatartó és fülbevaló színesíti repertoáromat – néhány évvel ezelőtt mégis úgy tűnt, mindez kevésnek bizonyul. A kézműves piacnak és a megrendelőknek több kell.

A nagy számlázó program teszt

A nagy számlázó program teszt

A tökéletes számlázó szoftver kiválasztása legalább olyan fontos egy vállalkozás életében, mint a megfelelő üzlethelyiség és munkatársak megtalálása. Nem mindegy, hogy egyszerű programot keresel, gyorsat vagy simán csak olcsót. A termékek összehasonlításával könnyebben eligazodhatsz a kínálatban!

Elromlott a Makita gépem, hova vigyem?

Elromlott a Makita gépem, hova vigyem?

Ugye ismerős, hogy épp akkor romlik el az elektromos szerszám, amikor nagyon kellene és esélyünk sincs a közelben szerelőt találni? Én is így jártam, de a Makita szervizben egy nap alatt megjavították.