Van egy
hasznos tipped?

Elromlott a Makita gépem, hova vigyem?

Ugye ismerős, hogy épp akkor romlik el az elektromos szerszám, amikor nagyon kellene és esélyünk sincs a közelben szerelőt találni? Én is így jártam, de a Makita szervizben egy nap alatt megjavították.

Keret Elromlott a Makita gépem, hova vigyem?

Autószerelő vagyok, van egy kis műhelyem, amit egy cimborámmal üzemeltetünk. A szolgáltatásaink között kárpittisztítást is vállalunk. Ezt különféle kölcsönzött gépekkel oldottuk meg, míg meg nem találtuk a Makita márkát. Annyi jót hallottunk róla, hogy vettünk egyet. A nagynyomású mosó tényleg megbízható, erős kis gép, gyorsan, hatékonyan lehet vele dolgozni, nem is volt sokáig semmi baja.

Valószínűleg nem is lett volna, ha az egyik ügyfél neki nem tolat véletlenül a garázsban és meg nem sérül a mosószertartály. Természetesen a baleset akkor történt, amikor a legnagyobb szükség lett volna rá: ügyfelünk vitte volna másnap eladni a kocsit a használtautó-kereskedésbe.

A Makita szervizben megoldották a problémát

Gyorsan kellett tehát valami megoldást találni, elővettem a gép papírjait, és akkor jutott eszembe, hogy a géphez szakszerviz is jár. Visszavittem a szaküzletbe, ahol igaz nem aznap, de másnapra megszerelték a masinát. A Makita szerviz dolgozói kedvesek voltak, látva a nagy sietségünket felajánlottak egy kedvezményes gépkölcsönzési lehetőséget, hogy a sürgős kárpittisztítást megoldhassuk, így végül mindenki jól járt.

 

Weboldal címe: melomix.hu/makita-nagynyomasu-moso

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI KIS- ÉS NAGYKERESKEDELEM TIPPEK

Röviden a munkabalesetről

Röviden a munkabalesetről

Felnőtt életünk zömét a munkahelyünkön töltjük. Munkaadóként és munkavállalóként sem árt tisztában lennünk azzal, mit is takar pontosan a munkabaleset fogalma, miben tér el az üzemi balesettől, és ha minden óvintézkedés ellenére mégis bekövetkezik, milyen jogokat és kötelezettségeket ró a felekre.

A technológiák találkozása

A technológiák találkozása

Iparművészként fa- és bőrmegmunkálással egyaránt foglalkozom. Számtalan ajándéktárgy, zsebkendőtartó, pénztárca, fotókeret, szalvétatartó és fülbevaló színesíti repertoáromat – néhány évvel ezelőtt mégis úgy tűnt, mindez kevésnek bizonyul. A kézműves piacnak és a megrendelőknek több kell.

A nagy számlázó program teszt

A nagy számlázó program teszt

A tökéletes számlázó szoftver kiválasztása legalább olyan fontos egy vállalkozás életében, mint a megfelelő üzlethelyiség és munkatársak megtalálása. Nem mindegy, hogy egyszerű programot keresel, gyorsat vagy simán csak olcsót. A termékek összehasonlításával könnyebben eligazodhatsz a kínálatban!

Kötelező biztosítás? Az meg mi fán terem?

Kötelező biztosítás? Az meg mi fán terem?

Anyuéktól diplomaosztásra egy szép autót kaptam. A nagy öröm mellett persze egyszerre olyan, eddig ismeretlen dolgokkal is szembesülnöm kellett, mint a magas benzinárak vagy a kötelező biztosítás….

Egy őrült párkapcsolat és a CASCO biztosításom története…

Egy őrült párkapcsolat és a CASCO biztosításom története…

Amikor új barátnődet titkon mániás depresszióval kezelik, akkor jobb, ha az autódat a kötelező mellett CASCO biztosítással is bevéded.